ANYA HAARHOFF

43 YEARS,
MANAGING DIRECTOR, L’OREAL PROFESSIONAL PRODUCTS DIVISION, NETHERLANDS

De initiële keus om deel te nemen aan Het Weekend kwam uit de positieve verhalen die ik had gehoord van collega’s die eerder hadden deelgenomen. Ze zeiden het “life changing” was! Daar wilde ik graag meer van leren. Voor mij was het de eerste keer dat ik een training volgde die zo direct tot de kern kwam. Achteraf besloot ik dat het de perfecte interventie was voor mijn managementteam om een hecht team te creëren op basis van wederzijds vertrouwen, en voor een algemene beter werkomgeving… Ik werd niet teleurgesteld!

Het Weekend heeft mij geholpen om een beter pad te vinden in mijn leven. Ik heb mijn zelfbewustzijn vergroot en het heeft me aangemoedigd om me te concentreren op wat belangrijk is voor mij, niet alleen voor de mensen om mij heen. Vanuit daar heb ik gedurfde en levens veranderende keuzes gemaakt op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Voor mijn managementteam was het een van de meest waardevolle trainingen geweest op vanuit zowel een persoonlijk als zakelijk perspectief. Ieder voor zich kwamen ze er uit met een beter begrip van wie ze zijn. Op zakelijk vlak zijn we op een avontuur gegaan dat heeft gezorgd voor een betere werkomgeving met respect, vertrouwen en zorg. En ook al is het team door de jaren heen veranderd, deze gevoelens zijn gebleven, en het heeft gezorgd voor een positieve verandering in de cultuur.

Persoonlijk heb ik eindelijk de weg gevonden naar innerlijke rust en geluk, en fantastische tools om me te helpen te onthouden hoe ik daar kom! Zakelijk gezien, heeft Het Weekend me geholpen om een dynamisch, positief, leuk en energiek managementteam samen te stellen, die voor is gegaan in de verandering. Dit gevoel heeft zich door heel de organisatie zichtbaar gemaakt.