Gerard Kemps

 

Na een carrière in het bedrijfsleven ben ik in 2009 mijn eigen coaching praktijk gestart. Zo heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt, want ik houd van mensen en bovenal van verbinding.
Deze verbinding is het belangrijkste element in mijn coaching: echte verbinding ontstaat door te verbinden met jezelf, je idealen, je krachten en bovenal je wensen.

 

Waarom Intenty?

Met onze training Het Weekend, zijn we in staat een ongekend krachtig leerproces op gang te brengen bij de deelnemers. Door de jaren hebben we de theorie naar een hoog niveau gebracht op basis van feedback uit de praktijk. Ik ken geen andere training die mensen zo ver vooruit kan helpen in hun echte ontwikkeling, namelijk die van duurzame bewustwording.
Zo helpen we mensen om hun leven zó te kunnen leven als zij dat graag willen in plaats van een leven zoals we denken dat anderen dat van ons verwachten.

 

Wat doe je bij Intenty?

Bij Intenty hou ik me bezig met de inhoud van het trainingsprogramma en de kwaliteit ervan. Door mijn uitgebreide ervaring staan we iedere keer weer garant voor de juiste duurzame ontwikkeling bij de deelnemers. Daarnaast begeleid ik het opleidingstraject voor nieuwe trainers.

06 53 45 87 54
gerard@intenty.nl