Gerard Kemps

Na ruim 25 jaar in het bedrijfsleven koos ik 15 jaar geleden om mijn ervaring in de praktijk te brengen als Coach/Trainer.

Alles wat ik doe is gericht op een evenwichtige balans tussen ons gedrag en gevoelens; die bepalen namelijk de manier waarop we samenwerken en interactie hebben met anderen. Hierbij help ik zowel groepen als individuen om zich bewust worden van het hoe in plaats van het wat. Hoe we zaken aanpakken en communiceren met elkaar bepaalt onze effectiviteit en contrast tussen hoe we ons leven ervaren en hoe we het willen ervaren.

Mijn ruime ervaring in het bedrijfsleven komt hierbij vaak van pas. Mijn achtergrond in verschillende branches, onderdelen (sales, marketing, general management) en verschillende bestuurlijke activiteiten zijn een grote steun voor anderen, mede doordat dit mij in staat stel een praktische benadering te kiezen van samenwerkingsproblemen, gedragsverandering en intermenselijke verhoudingen.

Naast het werk als coach treed ik regelmatig op als consultant voor leidinggevenden bij de ontwikkeling van veranderprocessen en het uitzetten van nieuw beleid. Met de objectieve blik van de buitenstaander en de kennis van een insider ga ik het gesprek aan, zie ‘blinde vlekken’ die kunnen ontstaan en open nieuwe perspectieven die versnelling en verdieping mogelijk maken.