GERKO SCHORTEMEIJER

COMMERCIEEL DIRECTEUR FLEURAMETZ

 

Inmiddels hebben 235 collega’s van FleuraMetz deelgenomen aan Het Weekend. In een speciaal daarvoor opgerichte FleuraMetz Academie hebben zij 4 dagen samen doorgebracht op ons kantoor te Hannover. Na elke training heeft Gerard iedereen intensief 1-op-1 gecoacht ter opvolging en borging van de verkregen inzichten in het dagelijks werk.

Bij ons leverde Het Weekend een nieuwe manier op van omgaan met elkaar en met onze klanten. Soepeler, effectiever en vooral met meer plezier bij moeilijke thema’s.

Wij zien Het Weekend als een fundamentele bijdrage aan ieders persoonlijke ontwikkeling. Het brengt mensen dichter tot zichzelf en daardoor zijn we als groep minder verwijtend naar elkaar geworden. Het helpt iedereen om meer eigen verantwoording te kiezen, beter te kunnen delegeren en bovenal beter te kunnen functioneren op basis van vertrouwen in alle relaties.

Voor onze managers is Het Weekend al lang niet meer alleen een “must”. Inmiddels is iedereen binnen Fleurametz overtuigd van de kracht van Het Weekend.