ILKA

29, WHOLESALE MANAGER

Door problemen met mijn gezondheid had ik een zware tijd achter de rug. Ik was medisch gezien hersteld, maar mijn belastbaarheid was nog niet optimaal. Door coaching sessies merkte ik vooruitgang, maar ik voelde dat mijn energie niet voldoende was. Ik had zelf het idee dat er nog een mentale blokkade zat en dat wilde ik onderzoeken door meer de diepte in te gaan.

In het begin vond ik het heel erg spannend en was ik bang om mezelf kwetsbaar op te stellen. Gelukkig verdween dit gevoel snel doordat ik me prettig voelde in de groep en de coaches mij op m’n gemak stelden. Stapje voor stapje kwam ik dichterbij mijn kern en leerde ik mezelf begrijpen. Het was soms pittig en emotioneel, maar we hebben ook veel gelachen. Het voelde als een grote ontlading voor mij. Alles viel op z’n plek en dat heeft me ontzettend opgelucht, waardoor ik op de laatste dag vol energie naar huis ging.

Het weekend heeft mij m’n energie teruggegeven en het heeft ervoor gezorgd dat ik weer vol in het leven sta. Ik weet wanneer welke emoties bij mij getriggerd worden en kan daardoor rustig blijven. Ik vind het zo fijn dat ik nu weet waarom ik ben zo als ik ben, waarom ik denk zoals ik denk en waarom ik doe zoals ik doe. Ook ben ik minder veroordelend geworden en heb ik geleerd mijn aannames te controleren. Ik heb geleerd liever voor mezelf te zijn en voor anderen. Het weekend was een investering in mezelf waar ik dagelijks profijt van heb, zowel privé als in mijn werk.