Waarom ‘jouw waarheid’ het waard is om te delen

De waarheid. Het wringt en schuurt als die niet op tafel ligt. De energie sijpelt weg en contact met anderen is oppervlakkig. Zonder waarheid is persoonlijke groei onmogelijk. En dat is precies de reden waarom het zo belangrijk is.


Beter kiezen: hoe doe je dat en wat levert het je op?

Kiezen voor wat we willen is voor velen van ons een flinke uitdaging. Ouders, vrienden, partners, kinderen of de loop van het leven zitten ons in de weg. Ze belemmeren ons om onze eigen keuzes te maken of überhaupt te kiezen. Zonde, want als je bewust je keuzes maakt, ligt geluk voor het grijpen.


Maak je een keuze uit angst of uit liefde (iets om over na te denken)

Een paar weekenden geleden werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan Het Weekend. Een heel weekend (what’s in a name?) je ziel door de psychologische mangel. Samen met twee begeleiders ga je kritisch naar je ‘ik’ kijken en kom je door verschillende tests erachter waar jouw knel- en verbeterpunten liggen. De eerste wijze les die ik heb geleerd deel ik graag met de Bedrock-lezers.


Huilen met volwassen mannen? Het kan

Een paar weken geleden werd ik gevraagd of ik mee wilde doen aan ‘Het Weekend’. Dit klinkt misschien als een Nederlandse remake van ‘The Hangover’, maar niets is minder waar. Uitleggen wat ‘Het Weekend’ is aan mensen die het niet hebben meegemaakt blijkt bijna niet te doen. Dit is mijn beste poging.