Joannie van Rijswijk

Werken met mensen loopt als een rode draad door mijn leven waarbij ik gefascineerd ben door dat wat er bij eenieder van ons diep van binnen zit.

Wat beweegt iemand te doen wat hij doet en waarom stagneert die beweging soms?
Via mijn werk als trainer en coach bij Intenty krijg ik de kans mensen te begeleiden op het pad van bewustwording. En dat is precies waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Wat maakt jij jij? En waarom ben je zo uniek? Wat zijn je drijfveren, je angsten en je verlangens? Ik neem je graag mee aan de hand op deze avontuurlijke reis zodat je daarna zelf verder kunt.

Mijn ervaring als HR manager en trainer & coach in het bedrijfsleven, mijn inlevingsvermogen en mijn intuïtie zorgen ervoor dat ik een brede doelgroep kan bedienen en feilloos kan intunen op dat wat nodig is.

Ik ontmoet je graag!