Zelfbewustzijn stelt je in staat om je eigen geluk te creeëren. Het geeft je meer controle over hoe jij je leven ervaart


Jouw inzichten


Het Weekend is een zoektocht naar je ware zelf. Het intensieve programma stelt jou in staat jezelf te onderzoeken om zo je zelfbewustzijn te vergroten. Gedurende Het Weekend verzamel je waardevolle inzichten over hoe jij in elkaar zit, je gedragsvoorkeuren en je verdedigingsmechanismen.

Basis Principes


Tijdens Het Weekend werken we vanuit 4 basisprincipes. Deze vormen samen het kader voor effectief zelfonderzoek. Wij geloven dat waarheid, keuze, eenvoud en holisme de bouwstenen zijn die je in staat stellen om op een duurzame manier je zelfbewustzijn te vergroten.


Waarheid


De waarheid maakt alles duidelijk


Wees open naar jezelf en deel je waarheid met anderenKeuze


Alles is het gevolg van een keuze


Accepteer volledige verantwoordelijkheid voor al je keuzes en ervaringenEenvoud


In de kern is alles eenvoudig


Begrijp de essentie van je ervaringen vanuit eenvoudHolisme


De mens in van nature heel


Verbind met je innerlijke kracht, intuïtie en creativiteit


Theoretisch kader


In Het weekend gebruiken we een serie kwantitatieve testen genaamd de ‘Elementen van Bewustzijn’. Deze testen zijn ontwikkeld door FIRO®, vanuit een theorie over menselijke interactie, en worden ingezet om je te ondersteunen bij je zelfonderzoek.

Manier van coachen


In Het Weekend gaan wij uit van Co-Active ® coaching. Dit betekent dat het de taak van de coach is om krachtige vragen te stellen, actief te luisteren en te ondersteunen. De coach zal terughoudend zijn in het geven van instructies of adviezen. Op deze manier word interactie begeleidt zodat jij het maximale uit je zelfonderzoek kunt halen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Omdat wij geloven in kwaliteit in plaats van kwantiteit, sturen wij je maximaal één keer per maand een vernieuwend en inspirerend inzicht. Je kunt je altijd uitschrijven met slechts één druk op de knop. En jouw gegevens worden natuurlijk niet gedeeld.