Het Weekend is een intensieve reis naar jouw werkelijke zelf. Alles wat we tijdens deze 4 dagen doen, staat in het teken van één doel: jou in staat stellen om je zelfbewustzijn te vergroten


Veilig & Persoonlijk


Zelfonderzoek is een intensief en emotioneel proces. Tijdens Het Weekend zijn er daarom niet meer dan 14 deelnemers. Twee trainers bewaken de structuur, veiligheid en het proces in de groep. Verder geven zij elke deelnemer de persoonlijke aandacht en steun die nodig is om de ervaring haar natuurlijke koers te laten nemen.

 

  Veilige omgeving

  Persoonlijke aandacht

  Maximaal 14 deelnemers

  Team van 2 trainers

De Training


Het is onmogelijk een volledig beeld te geven van hoe het is om Het Weekend te ervaren. Het Weekend is een 4 dagen durend groepsproces van zelfonderzoek, waarbij het geheel meer is dan de som der delen.

Non-verbale oefeningen

Fysieke oefeningen om onbewuste gedachten en gevoelens naar boven te brengen

Gestructureerde interacties

Interactieve oefeningen om onbewuste gevoelens te ontdekken

Visualisaties

Geleide meditatie om onbewuste gevoelens bloot te leggen

Zelf-testen

Kwantitatief onderzoek naar gedrag, gevoel en zelfbeeld

Feedback rondes

Waarnemingen van anderen om het perspectief te verbreden

Het Volledige Programma


De Coaches


Aankomende Trainingen7 Maart - 10 Maart


SCHRIJF JE HIER IN


00 Juli – 00 Juli


SCHRIJF JE HIER IN


00 November - 00 November


SCHRIJF JE HIER IN

De Locatie


De Munt Bodegraven

Marktstraat 3, 1e verdieping

2411 BE, Bodegraven

 demuntbodegraven.nl 

Gratis parkeren om de hoek aan de Bodelolaan.

  10 minuten lopen vanaf Station Bodegraven

ZAKELIJKE DEELNAME

 

     Intensieve training van 4 dagen

Persoonlijk FIRO- en talent rapport

Gepersonaliseerde literatuurlijst

     1-op-1 coaching sessie en talent activatie

€ 2350

Schrijf je hier inInformatie pakket voor de werkgever

PARTICULIERE DEELNAME

 

    Intensieve training van 4 dagen

Persoonlijke FIRO rapport

Gepersonaliseerde literatuurlijst

      1-op-1 coaching sessie

1350

Schrijf je hier inInformatie over belastingteruggave

FAQ


Ja, natuurlijk. We vinden het juist fijn wanneer je dat doet. Misschien heb je een vraag. Misschien wil je vast een eerste indruk krijgen. Stuur ons een bericht via het formulier hieronder en een van onze coaches neemt contact met je op. We horen graag van je.

Donderdag 15:00 – 20:00
Vrijdag 09:00 – 20:00
Zaterdag 09:00 – 20:00
Zondag 09:00 – 20:00

Inclusief zijn
– Alle drankjes
– De lunch op vrijdag, zaterdag en zondag
– Het diner op zaterdag

De overnachting is niet inbegrepen. De meeste deelnemers gaan na de training naar huis. Wil je in de buurt overnachten? Wij kunnen je Tulip Inn Bodegraven aanbevelen. Dat is ongeveer 5 minuten met de auto.

In de meeste gevallen is het veilig. Onze ervaring is dat Het Weekend juist een aanvulling kan zijn op jouw therapie. Het Weekend brengt je bijzondere inzichten in jezelf. Deze kunnen je helpen bij je therapiedoelen.

We vinden het wel belangrijk dat je van tevoren contact met ons opneemt, wanneer je in therapie bent. Ga dan alsjeblieft naar de contactpagina en laat ons weten hoe we jou kunnen bereiken. Wij komen dan bij jou terug om jouw specifieke situatie te bespreken.

In de meeste gevallen zal jouw deelname aan Het Weekend enorm bijdragen aan verlichting van je klachten en de voortgang van jouw herstelproces. Dit is echter wel afhankelijk van je klachten en ernst van de burn-out.

We vinden het wel belangrijk dat je van tevoren contact met ons opneemt, wanneer je last van burn-out klachten hebt. Ga dan alsjeblieft naar de contactpagina en laat ons weten hoe we jou kunnen bereiken. Wij komen dan bij jou terug om jouw specifieke situatie te bespreken.

Meestal merkt je omgeving dat er iets positiefs aan je gedrag veranderd is. Je bent zelfverzekerder en bent in staat beter te communiceren. Je omgeving zal merken dat je meer tijd neemt voordat je reageert, beter kunt luisteren en opener bent over wat echt belangrijk is voor jou.

Je hoeft niets mee te nemen. Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt tijdens Het Weekend.

Ja, dat kan zeker. Onze ervaring is wel dat deelnemers het plezieriger vinden om de maandag erna vrij te nemen om tijd voor zichzelf te hebben en te reflecteren op de nieuwe inzichten.

Denk alvast na over hoe je in je leven staat, welke keuzes je maakt, wat makkelijk voor je is en wat moeilijk voor je is.

Heb je nog meer vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen hebt, of op zoek bent naar specifieke informatie om je beslissing te maken. Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij denken graag mee.