Wim Faassen

Ik ben de jongste trainer en coach van Het Weekend, en breng naast oneindig enthousiasme ook veel praktijk ervaring mee omdat ik zelf midden in onze doelgroep sta. Ik ben iedere dag met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling bezig en help daar ook heel graag anderen bij.
Na mijn traineeship bij Ormit heb ik verschillende teams mogen begeleiden bij Philips en Guidion waar ik de persoonlijke groei van mijzelf en anderen heel erg goed kan stimuleren.

Met mijn NLP practioner, coachingsopleiding en verschillende leiderschaps- en bewustzijnstrainingen ben ik geïnspireerd geraakt om dit op meer mensen over te gaan brengen.

Ik vind het te gek om mijn werk bij Guidion nu te kunnen combineren als trainer, coach en ondernemer bij Intenty, juist ook om de verbinding naar de praktijk te kunnen maken. Ik geloof erin dat je golven niet tegen kan houden, maar er wel op kan leren surfen!’