Wim Faassen

 

Tijdens mijn traineeship bij ORMIT leerde ik de wereld van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap op een intensieve manier kennen; dit deed mij beseffen dat je het meeste kunt leren van de dingen die het verst van je af lijken te staan. Hierdoor zijn onderwerpen zoals meditatie, NLP en trainingen zoals Het Weekend een belangrijke onderdeel van mijn leven geworden.
Door te leren om je bewust te zijn van wie je echt ben, kan je veel meer genieten.

 

Waarom Intenty?

Een van mijn sterke punten is dat ik makkelijk leer, maar ook van het proces van leren veel energie krijg. Deze kennis vervolgens overbrengen op andere mensen vind ik een hele mooie uitdaging.
Mijn ervaring is dat als je je eigen bewustzijn vergroot, je beter in balans komt en je veel meer het geluk uit jezelf kan halen. Je laat je niet meer door je omgeving afleiden en je bereikt veel makkelijker de doelen die jij graag wilt bereiken. Bij Intenty werken we elke dag aan het delen van deze inzichten.

 

Wat doe je bij Intenty?

Bij Intenty hou ik me bezig met de operatie. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de organisatie van Het Weekend, het contact met onze deelnemers en alles wat daar bij komt kijken. Daarnaast geef ik zelf ook de trainingen en werk ik aan nieuwe trainingscontent en concepten.

06 48 07 66 81
wim@intenty.nl